Tagliafico naar Barcelona?

Nicolas Tagliafico is volgens het dagblad SPORT door zijn management aangeboden bij Barcelona, die op zoek zijn naar een 2e linksachter naast Jordi Alba.

Sinds het vertrek van Lucas Digne naar Everton, afgelopen zomer, beschikt Barcelona niet meer over een geduchte concurrent voor Alba. De regerend kampioen van Spanje is er veel aan gelegen om dit jaar een extra linksback aan te trekken. Volgens SPORT heeft het management van Tágliafico aan de leiding van Barça laten blijken dat de Argentijn voor een interessante prijs kan worden overgenomen van Ajax.

De komst van Tagliafico naar Camp Nou heeft voorlopig ‘geen prioriteit’, was de reactie die het kamp van de international te horen kreeg. Een lucratieve transfer naar een grote Europese competitie lijkt hoe dan ook in de maak voor Tagliafico. Onder meer Arsenal, Real Madrid en Atlético Madrid zouden belangstelling hebben.

Tagliafico (26) ligt in Amsterdam vast tot medio 2022. Dit seizoen stond de linkspoot 28 keer in de basis. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *