Voetbal Programma

Op deze pagina vindt u de meest recente programma’s van jouw favoriete voetbalclub en competitie. De meest populaire voetbalcompetities worden in deze pagina voor u in kaart gebracht.

Eredivisie

De Eredivisie is voor ons Nederlanders natuurlijk altijd speciaal. In deze competitie zijn er elke week wel een paar wedstrijden om naar uit te kijken. Tegen wie moeten de titelkandidaten Ajax en PSV. Wat staat Feyenoord dit maal te wachten? Of hoe gaat het eruit komen te zien in de onderste regionen van de Eredivisie. Kortom, in de Eredivisie is altijd wel wat te beleven.

Premier League

Vele zeggen, de grootste competitie ter wereld, en misschien is dat ook wel zo. In de Premier League is altijd wel wat te beleven. Hoe staat de planning ervoor voor de traditionele top 6, heeft Liverpool een goede mogelijkheid om eindelijk weer eens kampioen te worden? Of wordt het toch weer Manchester City die er met de landstitel vandoor gaat? Hoe ziet het programma eruit voor de degradatiekandidaten, de subtoppers, en wat staan de Nederlanders die in de Premier League spelen te wachten?

Bundesliga

De Bundesliga is de laatste jaren minder spannend geweest als het ging om de titelstrijd, maar nu is het weer volop spannend in de top van de Bundesliga. Gaat Bayern Munchen er wederom met de titel vandoor, of wordt het dit keer Borussia Dortmund of misschien wel Leipzig. Volg de Nederlanders in de Bundesliga en nog veel meer. Daarom is het speelschema van de Bundesliga altijd handig om bij de hand te hebben.

Serie A

Door de transfer van Matthijs de Ligt naar Juventus is er een extra reden bijgekomen om de Serie A wat meer in de gaten te houden. Daarnaast is er bij Inter Milaan ook het één en ander veranderd, zoals de spits Lukaku die naar Milaan is verkast of misschien wel het belangrijkste, Antonio Conte die de nieuwe trainer is geworden van Inter Milaan. Wordt Juventus weer kampioen of weet Inter te verassen. Het speelschema van de Serie A belooft in ieder geval altijd wat goeds.

La Liga

In de Spaanse competitie draait het meestal om de grootmachten Real Madrid en FC Barcelona, zal dat dit seizoen weer hetzelfde zijn? Er is in ieder geval een hoop te beleven met al die nieuwe aankopen van de topclubs zoals Eden Hazard die naar Real Madrid is verkast, natuurlijk Frenkie de Jong die nu te bewonderen is in Barcelona, of natuurlijk de mega transfer van Atletico Madrid met het aantrekken van de Portugees Joao Félix. Bekijk hier wanneer je deze sterren aan het werk kan zien.

De programma’s van alle competities nog even op een rijtje: